Tjänster

Magnus Jycken CedenbladSom professionell atlet lär jag även som jag lever. Jag har mångårig erfarenhet av att anordna seminarier, coacha nybörjare att nå sina träningsmål,  hjälpa proffs att nå nästa nivå och ibland läxa upp nån som fyller jämt eller en brudgum (givetvis på ett lekfullt sätt under roliga förhållanden). 

De som anlitat mig pratar ofta om att jag inspirerar dem med min energi, min kunskap, min humor och mitt öppna och lättsamma sätt att vara. Nedan följer några smakprov på vad jag kan stå till tjänst med. Hittar du inte det du var på jakt efter? Kontakta mig, precis som så mycket annat i livet är ingenting omöjligt och om jag kan hjälpa till ser vi till att lösa det.

Du når mig på: magnus(snabel-a)cedenblad.se

Personlig träning

Vill du komma i form till sommaren? Få hjälp att nå dina träningsmål? Eller nå nya personbästa? Eller bli en bättre fighter?

Både nybörjare och proffs anlitar mig som tränare, allt från både motionärer som inte har för avsikt att stå i en ring till professionella MMA-atleter som vill nå nästa nivå.

Jag har många års erfarenhet av att instruera och vet hur man lägger upp ett lärorikt och samtidigt roligt pass. Eftersom jag själv tävlat i stort sett hela mitt liv och tränar på elitnivå vet jag hur man når nästa nivå inom all tänkbar träning.

Så tveka inte, kom antingen själv eller ta mig dig några kompisar så kör vi.

Har ni några funderingar eller frågor så tveka in att höra av er till magnus(snabel-a)cedenblad.se

PT-priser

- 1 person – 500 kr / timme

- 2 personer – 350kr per person / timme

 

Svensexa, födelsedag eller liknande

Sugen på en rolig och annorlunda svensexa, födelsedag eller liknande? Allt läggs upp helt efter era önskemål. Antingen kanske ni vill ha ett roligt träningspass tillsammans där ni får skratta och svettas ihop. Eller om ni bara vill se er bästa kompis åka på lite spö?

Hör av er till magnus(snabel-a)cedenblad.se, tillsammans hittar vi en oförglömlig upplevelse som passar er.

Seminarier

Jag har genom åren haft seminarium och workshop inom alla tänkbara ämnen - träning, kosthållning, målsättningar, hälsa, motivation, träningsplanering och så vidare och så vidare.

Kanske behöver ledningsgruppen en energikick inför affärsplanen och lite inspiration hur man når mål? Kanske är din klubb eller förening på jakt efter ett extra lyft och vill finslipa några tekniker? Eller vill din arbetsplats ha en annorlunda träningsupplevelse för alla anställda? Eller bara veta mer om kost, träning, hälsa och balans i livet? Eller har du någon helt egen idé?

Ett vanligt upplägg brukar vara att jag kommer dit en en halv- eller heldag och håller först ett tvåtimmars pass och sedan tar vi lunch, diskuterar och reflekterar kring vad vi gjort. Och efter lunch kör vi två timmar till.

Kontakta ManoManagement på www.manomanagement.com för att diskutera upplägg och pris.