hatar på fitnessvärlden!!

Måste få skriva av mig nu lite, har stört mig på denna sak lite för länge nu. För mig handlar livet om att må bra och vara nöjd med sig själv som man är. Jag tycker träningen är en stor del av detta. Träning får folk att må bra. JAg var med i ett träningsforum ett tag, men var tvungen att gå ut för jag pallade inte med attityden. Nu ska jag inte säga alla för det var långt ifrån alla men många frågor och inlägg handlade om utseenden. Istället för att bli snabb, stark, smidig, explosiv osv. Det som stör mig ännu mer är att många av dessa människor som precis har börjat träna har Fitness folk som förebilder och vill se ut som dom. Löshår, Fejkbröst, lösnaglar, söndersolade och sönderbantade. Tycker det är tragiskt att dessa är förebilder för folk som börjar träna. Ett sånt löjligt å överdrivet fokus på utsidan. Varför är det ingen som har sanna kallur eller någon annan fantastisk idrotsskvinna/man som förebild?. Orkar inte ens gå in på kostbiten och dom frågorna men nöjer mig med att. Kesella med funlight är inte SJUUUKT gott. Vill bara avsluta med att säga, träna för funktion, ät gott men i lagom mängd och ta hand om din själ!!

Kommentarer

kommentarer