vad jag tyckte om min match

Har nu landat lite efter matchen. Direkt efter matchen så kände jag en besvikelse, var väldigt missnöjd med mig egen insats och tycker jag kunde ha gjort mycket bättre. Men nu när jag har fått smälta allt plus att jag sett matchen 2 ggr så har jag ändrat mig lite. Visst jag gör kanske inte min bästa match rent boxningsmässigt. Men detta är MMA. När det ena inte funkar så får man ta till det andra. Om jag tar ut det positiva från denna match så är det. Fysiskt överlägsen min motståndare, min brottning funkade bra, jag är svårsvept från topp, jag kan skifta gameplan mitt i en match m.m. Sedan måste jag säga, jag möter en kille som är obesegrad med 14 raka vinster i världens största fighter organisation och jag dominerar honom ändå. så måste ge mig själv en klapp på axeln också :)

Men nu är det tillbaka till ritbordet. Jobba vidare för att bli en bättre fighter. Känner att jag måste jobba på många delar. Men något jag ska lägga mycket tid och engagemang på nu är, sparkar, knän, armbågar och g&p.

Känner mig sjukt pepp för att ta min fysträning på omni4 till en helt ny nivå vilket jag verkligen ska göra nu. börjar träna stenhårt nästa vecka!!

sen icke att förglömma- Finns fortfarande några platser kvar i min grupp på MMAAcademy. Tycker alla ni som vill ha en fantastisk vecka ska anmäla er. JAg kommer hålla i Rookie gruppen. Detta är för folk som aldrig har tränat el. tränat upp till ett år- Men denna kurs har jag har som målsättning att ni ska förstå grunderna i MMA och ha extremt kul plus att ni kommer få bra träning

Kommentarer

kommentarer