Copycat på fitnessinlägg (video)

På midsommar när jag var på väg hem från en middag så stötte jag på en vän som sa att det var en viss ”daddyfitness” som hade kopierat mitt inlägg som jag skrev om fitness. När jag kom hem så gick in och läste ”hans” inlägg. Väldigt underhållande tyckte jag. Nästan så man även känner sig lite stolt :) här nedan kan ni ju läsa inläggen. Dock känner jag mig lite förolämpad över att han ändå har bytt ut några ord så som kesella mot kvarg. Var han inte nöjd med mina formuleringar?! *sårad själ*

”Det som stör mig ännu mer är att många av dessa människor som precis har börjat träna har Fitness folk som förebilder och vill se ut som dom. Löshår, Fejkbröst, lösnaglar, söndersolade och sönderbantade. Tycker det är tragiskt att dessa är förebilder för folk som börjar träna. Ett sånt löjligt å överdrivet fokus på utsidan. Varför är det ingen som har sanna kallur eller någon annan fantastisk idrotsskvinna/man som förebild?. Orkar inte ens gå in på kostbiten och dom frågorna men nöjer mig med att. Kesella med funlight är inte SJUUUKT gott. Vill bara avsluta med att säga, träna för funktion, ät gott men i lagom mängd och ta hand om din själ!!”

Daddy fitness inlägg
Det värsta av allt är alla dessa människor som precis börjat att träna som har freaks och fitness folk som förebilder och vill se ut som dem.. Jävla löshår och fejkbröst och lösnaglar och söndersolade och sönderbantade eller sönderproppade med anabola steroider eller vätskeutdrivande.. Jag tycker det är tragiskt att dessa freaks och fitness människor är förebilder för folk som börjat att träna.. Ett sånt jävla larvigt och övedrivet fokus på utsidan.. Varför är det ingen som har exempelvis David Bielkheden som förebild eller Zlatan eller Henrik Lundquist eller Sanna Kallur eller Marta som förebilder eller någon annan cool sportstjärna.. Pallar inte ens gå in på kostbiten och dem frågorna men nöjer mig med att skriva att kvarg med funlight inte är så sjukt gott…. Ät gott och sund och medvetet och ta hand om din själ.

Om ni inte vet vem Daddy fitness är så kan ni se en video med honom här:

Kommentarer

kommentarer