Social Media

JAg tänkte skriva en liten text om Social Media och vad jag tycker om det. Har jag iof rätt att säga något, jag har blogg, twitter, instagram :) Men hittade en sån bra video om detta som jag verkligen gillade.Tycker alla ska titta på videon å fundera lite

(jag hade tänkt å lägga upp en fin länk tyärr funkade inte det. så ni får kopiera och klistra :)

http://sfglobe.com/?id=637&src=share_fb_new_637

Men kan bli så trött på den där låtsas världen. Folk lägger upp redigerade bilder, dom hashtaggar för att få likes av folk dom inte ens känner osv osv. Förutom att allt blir väldigt mycket yta så är jag faktiskt orolig för våran framtid. Alla barn som växer upp, hur kommer det vara i framtiden. TRor det är något som är viktigt att tänka på.

förövrigt går träningen galet bra. Lite för bra faktiskt.

Kommentarer

kommentarer