Plötsligt händer det!

Finns en visst slag jag har försökt att få till ganska länge nu. Kan göra det väldigt bra på plattor och när jag skuggboxar men sen när jag väl sparras så förivrar jag mig. Men i fredags så fick jag äntligen till det. Var så otroligt nöjd med mig själv efter det. HAr funderat på det hela helgen och gjort det om och om igen i mitt huvud så jag inte ska tappa det till denna vecka. Tror det slaget kan vara en viktig pusselbit till min nästkommande match.

Har varit så otroligt trött senaste tiden. Förstår inte riktigt varför. MEn får verkligen kämpa för att komma upp i sängen på morgonen. Antar att det har att göra med all hård träning. Viktigt att komma ihåg det till nästa camp. Kanske dra ner ännu mer på volymen men upp med intensiteten. Mer kvalitets pass!!

Denna veckas schema ser ut på följande sätt

Mån: Brottning, sparring
Tis: GRappling, fys
Ons: Thai, sparring
Tor: BRottning, fys
Fre: Sparring, grappling
Lör: Fys

Nu kör vi 4 veckor kvar till match och vikten är perfekt!!

Kommentarer

kommentarer