Längtar till 31 maj

Jag har nog aldrig sett fram emot en match så här mycket. Vet inte riktigt vad det beror på. Antingen kan det vara att jag är bättre än någonsin, eller så kan det vara att jag aldrig varit så nöjd med mitt liv som jag är just nu. Båda känslorna är väldigt bra, jag skulle kunna gå match imorgon. Formen är bra redan nu, ska bara spetsa till den lite sen kommer jag vara mer än redo till 31 maj. Angående livet i övrigt så känns det magiskt just nu, eller det har gjort det en längre tid. Jag har alltid arbetat för att mitt liv ska bli bättre för varje år, jag har tagit bort saker som dragit ner det och lagt till saker som har förgyllt det. Men just nu känns det som att det börjar bli svårt, måste gå in på verkligt finlir för att få till det.

Idag på schemat är det brottning, ska bli riktigt roligt. Vi har ju en del Pollacker hos oss. En av dom har mött Jotko så tänkte ta och brottas lite med honom idag.

Kommentarer

kommentarer