Intervaller

Igår hade jag 2 riktigt sköna pass. Vi har ju några Pollacker på besök och igår höll deras tränare i ett brottningspass som var riktigt bra. Lärde mig sjukt mycket nya saker plus att fick nöta in många saker jag behövt träna på. Riktigt roligt och inspirerande var det. Tror verkligen den informationen jag fick igår kommer hjälpa mig att få bättre nedtagningar.

På kvällen var jag på gymmet och sprang intervaller. Gillar att gå till gymmet och köra sånt själv. Bara att byta miljö kan vara väldigt uppfriskande. Brukar alltid börja springa intervaller vid samma tidpunkt inför en match och på samma hastighet. Men igår kändes det så löjligt lätt så var tvungen att öka hastigheten. Sprang på 15 graders lutning och 13 i hastighet, sprang 1 minut vilade 1 repeterade detta 10 ggr. Kände mig så galet fräsch efter så satte mig på rodden och körde 30s/30s 10 ggr, alla intervaller låg över 160 meter

Kommentarer

kommentarer