Grattis till lilla mig!

GRattis till mig idag är min födelsedag. Blir vuxen, väldigt spännande detta med att fylla år, känns lite som det tappade lite av charmen efter 20. Man har gjort det ett par ggr nu så känns inte som det är något nytt direkt.
Fick frågan om jag tyckte det var jobbigt att bli äldre om jag hade åldersnojer. Inte för 5 öre faktiskt. Det livet jag lever idag, den medvetenheten jag har över diverse saker hade jag inte vågat drömma om som 20 åring. Jag trodde inte ens man kunde ha ett sådant bra liv som jag har idag när jag var 20. Fanns inte ens i min sinnesvärld.
Det livet jag har idag är en produkt av att jag i säkert 15 år arbetat aktivt för att mitt liv ska bli bättre. Helt omöjligt att klara av det när man bara är 20 år gammal. Men grejen är det är inte slut här. Jag är övertygad om att mitt liv bara kommer att bli bättre å bättre. Menar fatta vart jag kommer befinna mig när jag är 50??!! galet att tänka på, jag ser fram emot den grymma känslan jag kommer ha i mitt liv då!!

Kommentarer

kommentarer