FLOW

Ni vet den där sköna känslan man har i livet ibland. När alla problem bara studsar av en. Man ser inga problem varken nuet eller i framtiden.

Lite den känslan försöker jag få till när jag fightas, jag kan få till det ibland men oftast inte. När jag väl får det så fightas jag som bäst, jag är helt tom i skallen, jag tänker inte på vad jag ska göra saker bara sker och jag reagerar på det motståndaren gör.

Ganska logiskt egentligen om jag ska reagera på snabbaste sätt så kan jag ju inte gå och tänka ”måste se upp för motståndarens höger” å så helt plötsligt skickar han en vänster spark.

Som ett tomt blad ska man vara. Jag blev kontaktad för någon dag sedan av en mentalcoach och eventuellt ska vi inleda ett samarbete vilket jag hoppas skulle kunna hjälpa mig att uppnå detta oftare-

Kommentarer

kommentarer