6 veckor kvar

Nu är det 6 veckor kvar till match. Vet inte om jag kan säga att det är mycket el. lite. Tror allt beror på vilken form man är i. Tidigare har jag varit stressad och tyckt det varit lite tid. Nu är jag i sån bra form så tycker det känns som för lång tid. Snarare rädd att toppningen kommer lite för tidigt.

Ser riktigt mycket fram emot träningarna numera. Har ett grymt sug. Anledningen till detta är vårt grymma upplägg och våra fantastiska tränare vi har just nu. Riktigt magiska pass och jag känner att jag utvecklas hela tiden.

Igår pratade vi om ålder och hur länge man kan hålla på. Jag tror det där handlar om hur många mil du har i kropen började du elit träna när du var 15 så är du slut tidigare än någon som började elit träna när dom var 25. Jag tror personligen att jag kommer vara som bäst när jag är 35 dvs om 3 år. Ska bli så galet att se vart jag kommer vara om 3 år då jag känner att jag fortfarande utvecklas hela tiden både fysiskt, tekniskt och mentalt!

Kommentarer

kommentarer