Ny Match!

Kanske inte har undgått så många att jag har en ny match inplanerad. Ska möta en pollack vid namn Jotko. Han är 14-0 har gått en match i ufc som han vann på över en brasse med ett record på 13-0. Så det är utan tvekan en tuff motståndare för mig. Jag har tittat lite på han och han ser väldigt allround ut, bra stående, bra brottning, han är dock ingen avslutare och har tagit dom flesta av sina matcher till decision.
Förutom att han är southpaw så är det inte något speciellt jag behöver tänka på. Jag kan bara gå in där och göra det till min match och jag vet att om jag presterar så som jag kan prestera så kommer jag att vinna. Hoppas ni kommer följa mig hela vägen till match här på bloggen. Lovar att jag ska försöka blogga så ofta jag kan. Nu är det dags att ge mig ut i solen och springa lite back intervaller.

Hade inte tänkt att skriva något mer, men så när jag la upp denna bild så slog det mig bara. Jag fightas i UFC världens största organisation. Måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv som lyckats komma hit på så kort tid :) Så nu ska jag ut och springa :) ha en bra dag i solen!
Bild 18

Kommentarer

kommentarer