Misshandel

JAg blir så arg. Detta inlägg borde jag egentligen skriva med lite mer eftertanke. Men jag blir så otroligt upprörd när jag läser tidningarna. Där div. Krönikörer jämställer min älskade MMA med organiserad misshandel.
Läste nu precis i någon mindre tidning där en sport krönikör tyckte att han inte stod bakom och betalade skattepengar för Alexander Gustafsson ska få operera om sina öron efter karriären. Är så många tankevurpor i detta resonemang så jag vet inte vart jag ska börja. KAn ju säga att jag har mindre lust att betala skattepengar till folk som är fulla ute på krogen och hamnar i slagsmål. El en väldigt överviktig person som drabbas av en hjärtattack för det är ju ändå också självförvållat.

Han skrev även att det är så OTROLIGT farligt att hålla på med MMA. jag tycker det är väldigt tråkigt att man likställer MMA med det Alexander gör, el jag för den delen. Vi slåss på i den absolut största organisationen i världen, vi är en av dom bästa utövarna i världen. Att säga att det är att hålla på med MMA är galenskap. Som att säga att Schumacher kör bil när han kör formel 1 el. att Anja Pärsson åker skidor när hon kör ett super g lopp osv. Kom ner till klubbarna runtom i Sverige och titta hur det ser ut där, hur ett vanligt MMA pass ser ut.

Sen tycker jag överlag folk skulle kunna ägna sig åt vettigare saker än att lägga tid på att skriva en artikel där dom smutskastar MMA utan att ha någon koll på det ens. MEn på riktigt om vi tittar i sverige och jämför lite. Alla säger att det är sååå farligt m.m. Om vi faktiskt skulle se hur många dödsfall, sjukhusbesök som MMA orsakat jämfört med alkohol el varför inte ta fetma?!

Nej nu ska jag gå och köra ett brottningspass och försöra mina öron lite till :)

Kommentarer

kommentarer