Andreas Michael

Jag tänkte berätta lite om coach aka mäster bläster Andreas Michael och varför han istort sett är obesegrad i ufc än så länge :) . Så varför vinner Andreas hela tiden, el varför vinner vi från Allstars nästan alla våra matcher. Är ganska lustigt att en man som troligen inte ens kan visa en Triangel gör detta fenomenala jobb. Här är Lite olika anledningar varför:
När jag hade min förrförra match i början på januari, då ringde Andreas mig på julafton morgon och sa att vi var tvungna att slå plattor. Var inte ens så att jag ringde utan han ringde å tjatade på att jag skulle komma ner. Samma sak på nyårsafton men då körde vi sprints.
Förra veckan så beklagade jag mig lite för honom att min halvguard sög för tillfället, 2h senare messar han mig å säger att jag har en privat träning med Allan där vi ska jobba på min halvguard.
Grejen med Andreas precis som vilken bra utövare som helst så BRYR han sig och det är inte bara att han säger jag bryr mig utan han bryr sig verkligen om oss och vill att vi ska vinna till varje pris. Det är hans största styrka, plus att han är villig att lägga ner tiden på oss för att vi ska vinna. Som sagt om det krävs så står han på julafton, nyårsafton och håller plattor åt oss. Så Andreas stort tack från mig och oss alla på Allstars.

Kommentarer

kommentarer