Veckan som varit

Tänkte att jag Varje vecka ska ha som en reflektion över veckan som har varit. Både på träning och den privata fronten.

Började ju känna mig förkyld redan förra helgen. Så var orolig att min första ordentliga träningsvecka skulle gå åt skogen. Men jag lyckades hålla mig någorlunda ok ändå. Veckan var ju tänkt att se ut på följande sätt

Mån: 10.00-11.00 Gym (överkropp), 17-18 boxningssparing:

Körde ett jäkligt bra pass på gymmet, har under mitt uppehåll fortsatt och gymmat och gjort att jag ökat bra på alla fronter så det var riktigt kul. Sparringen på kvällen var ju min första sparring på över 1 månad. Även den kändes bra, kände mig nog faktiskt bättre än innan uppehållet många saker som jag har kommit till rätta med.

Tis: 9-10.30 Grapplingssparring, 16-17 Inviduellträning:

Grapplingen var ett gryymt passs som Allan höll i. Är verkligen glad över att vi har en sån otroligt bra grappling tränare nu som vi har i Allan. Sparringen kändes bra. Kvällen var jag lite sliten, men körde ett eget pass där jag fick Andreas att hålla 4 ronder plattor åt mig. Sen jobbade jag säck och skuggboxning

Ons: 9-10.30 MMA sparring, 16-18 bikramyoga:

Vaknade upp denna dag och kände mig fruktansvärt risig. Sjukt ont i halsen och rejält snorig. Så bestämde mig att vila hela dagen istället.

Tor: 10-11 Gym (underkropp), 16-17 inviduellträning:

Morgonen började med ett riktigt skönt pass. Körde 14 set knäböj. Pyramid från 12 upp till 2 reps å sen ner igen. Var uppe å gjorde en 3a på 125. Är Pb för mig!! På kvällen körde jag en boxningsklass. Var inte elit gruppen men Tor var mer så kände att det var bra för mig. Riktigt roligt pass, plus att Andreas höll 2 ronder mitsar på slutet. Känner att min boxning är bättre än någonsin. Har börjat våga släppa högern mer, plus att jag har vridit upp min stance mer så jag står rakare mot motståndaren.

Fre: 9-10 Mitsar, 17-18 grappling 18-19 inviduellträning:

Vaknade upp och hade väldigt ont i ryggen, Så var riktigt jobbigt och tråkigt att köra mitsar. Gillar mitsträning, men är viktigt att ha en bra mitshållare och en mitshållare som känner en. Så det faktiskt blir kombinationer man använder. På kvällen hade jag fortsatt ont i ryggen så stannade hemma från passet och tog istället en långpromenad och stretchade.

Lör: 10-11.30 Sparring:

Körde 3 ronder med Alex här inför hans match. Som sagt tidigare så var det min första MMA sparring på länge. Men kändes helt ok. Man får ändå tänka på det när man kör med Alex. Jag sparras med den killen som är rankad 2a i världen i en viktklass ovanför. Inspirerande!! :)

Missade 3 pass denna veckan, så inte helt nöjd men mår mycket bättre nu och hoppas förkylningen kommer lägga sig under dagen så är jag redo för en hård vecka. Kommer lägga ut schemat för nästa vecka senare ikväll så Håll utkik om ni är nyfikna.

Annars Privat har det varit en väldigt bra veckan. Har hänt mycket positiva saker. Köpt en hundvalp Old endlish bulldog/amstaff blandning, roligt att vara igång med hemsidan, har löst sig med en riktigt bra sponsor plus att jag bara är allmänt inspirerad och lycklig. Om ni är Intresserad av att  synas på hemsidan och att mataleonsponsra mig, kontakta mig på Magnus@cedenblad.se

En annan rolig grej som har hänt i veckan är att jag har inlett ett samarbete med en kille som heter Kim som följer med mig ungefär 1-2 ggr i veckan och filmar mig. Sen så klipper han det och lägger ut det här på bloggen.

Kontaktade även min dietist Andreaz Engström idag. Behöver gå ner några kg, uppehållet var inte snällt mot mig. Blir inspirerad och se bilden här, var nog kanske i min livs form här.

Kommentarer

kommentarer